Een moderne visie op de mondzorg

Maak een afspraak
  • Individueel advies
  • Op maat verzorgde behandelingen
  • Iedereen moet de tandarts kunnen bezoeken

Een moderne visie op de mondzorg

De tandartspraktijk is verantwoordelijk voor het verlagen van de drempel voor een tandartsbezoek

Bijna alle gebieden binnen de zorg zijn in ontwikkeling. Ook de mondzorg. De huidige mondzorg is vooral gefocust op de diagnose en de behandeling van de patiënten die regelmatig naar de tandarts gaan. Op dit moment zijn er tandartspraktijken bezig deze instelling te veranderen.

Vier redenen waarom mensen niet naar de tandarts gaan

Weinig naar de tandarts gaan. Dat is niet goed voor je gebit. Toch had in 2016 meer dan 20% van de Nederlanders geen contact met de tandarts. Het team van het Capels Tandheelkundig Centrum probeert deze groep mensen te bereiken met een moderne visie op de mondzorg.

"Als zorgverlener is het mijn taak om angst te beperken of weg te nemen."

Omar Badarne

"Iedereen heeft recht op een mooie glimlach en een gezond gebit."

Omar Badarne

"Ik hoop dat we de belemmeringen kunnen weghalen voor mensen die tandheelkundige zorg nodig hebben, maar nooit naar de tandarts gaan."

Omar Badarne

"Mijn team en ik hebben dezelfde instelling en streven naar hetzelfde doel: het voor de patiënt die tandheelkundige zorg nodig heeft, zo gemakkelijk mogelijk maken om naar de tandarts te gaan. Zo willen wij de mondgezondheid van iedere patiënt bevorderen."

Maak een afspraak

Zó gaat de moderne tandarts te werk

Individueel advies, op maat verzorgde behandelingen en iedereen de mogelijkheid geven de tandarts te bezoeken. Deze drie aspecten zijn de uitgangspunten van de moderne tandartspraktijk. Het Capels Tandheelkundig Centrum in Capelle aan den IJssel, opgericht door Omar Badarne, streeft hiernaar. Wat doen zij om deze drie doelen te bereiken?

Zó ziet de moderne tandartspraktijk eruit

Omar Badarne is heel ver met het realiseren van zijn visie op de moderne tandheelkunde. Zijn moderne praktijk, het Capels Tandheelkundig Centrum, kan de volledige mondzorg voor patiënten op zich nemen.

Het is belangrijk om als tandartspraktijk met de tijd mee te gaan

De wereld verandert continu, en daarmee ook die van de tandarts. Omar Badarne heeft dit jaar een moderne tandartspraktijk opgericht: het Capels Tandheelkundig Centrum. “Het is ouderwets om je als tandarts te beperken tot de diagnose en de behandeling. Als tandartspraktijk moet je denken aan de patiënten die tandheelkundige zorg nodig hebben, maar vanwege verschillende redenen beperkte toegang tot de zorg hebben.”

De gevolgen van beperkte toegang tot de tandheelkundige zorg

Hoe slecht is het voor je gezondheid als je weinig naar de tandarts gaat? Omar Badarne, oprichter van het Capels Tandheelkundig Centrum, heeft het van dichtbij meegemaakt. Hij zag de gevolgen wanneer mensen beperkte toegang hebben tot de tandheelkundige zorg.

De gevolgen van beperkte toegang tot de tandheelkundige zorg

blog-9.jpg07 dec Hoe slecht is het voor je gezondheid als je weinig naar de tandarts gaat? Omar Badarne, oprichter van het Capels Tandheelkundig Centrum, heeft het van dichtbij meegemaakt. Hij zag de gevolgen ... lees verder

Het is belangrijk om als tandartspraktijk met de tijd mee te gaan

blog-7.jpg13 nov De wereld verandert continu, en daarmee ook die van de tandarts. Omar Badarne heeft dit jaar een moderne tandartspraktijk opgericht: het Capels Tandheelkundig Centrum. Deze praktijk is geheel ... lees verder

Zó ziet de moderne tandartspraktijk eruit

blog-6.jpg10 okt Omar Badarne is heel ver met het realiseren van zijn visie op de moderne tandheelkunde. Zijn moderne praktijk, het Capels Tandheelkundig Centrum, kan de volledige mondzorg voor patiënten op zich ... lees verder

Vier redenen waarom mensen niet naar de tandarts gaan

blog-10.jpg15 sep Weinig naar de tandarts gaan. Dat is niet goed voor je gebit. Toch had in 2016 meer dan 20% van de Nederlanders geen contact met de tandarts. Het team van het Capels Tandheelkundig Centrum ... lees verder

De tandartspraktijk is verantwoordelijk voor het verlagen van de drempel voor een tandartsbezoek

blog-5.jpg14 aug Bijna alle gebieden binnen de zorg zijn in ontwikkeling. Ook de mondzorg. De huidige mondzorg is vooral gefocust op de diagnose en de behandeling van de patiënten die regelmatig naar de tandarts ... lees verder
Scroll naar boven