Tandartspraktijk Capelle aan den IJssel2019-03-01T09:36:31+00:00
medisch- en tandheelkundige kennis eigen tandarts / specialist moderne praktijk gunstige openingstijden

Tandartspraktijk Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een tandarts? Het Capels Tandheelkundig Centrum in Capelle aan den IJssel heeft plaats voor nieuwe patiënten. Oprichter Omar Badarne, eveneens tandarts en kaakchirurg, verzorgt hier samen met onze specialisten de complete mondzorg van onze patiënten. We maken gebruik van de meest recente technieken die er op het gebied van tandheelkundige zorg bestaan.

Tandartspraktijk Capelle aan den IJssel

Onze tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel is modern omdat onze patiënten volledig worden ontzorgd. Zo biedt de praktijk alle behandelingen rondom mondzorg aan:

U kunt bij ons snel worden geholpen en een verwijzing naar een implantoloog of kaakchirurg is niet meer nodig.

Individueel advies

De meeste obstakels voor een tandartsbezoek ruimt Capels Tandheelkundig Centrum uit de weg. Als tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel vinden wij het belangrijk dat de mondgezondheid van al onze patiënten bevordert. Om dit te bereiken kijkt ons team naar uw klachten en wensen, uw medische toestand en de financiële mogelijkheden. Op basis hiervan krijgt u individueel advies en wordt er
nauwkeurig gekeken welke behandelopties er in uw geval bestaan.

Ruime openingstijden tandarts Capelle aan den IJssel

Onze tandarts in Capelle aan den IJssel behandelt patiënten elke werkdag van 08:30 uur tot en met 17:00 uur. Kunt u alleen in de avond? Van september tot en met juni is de praktijk ook op dinsdagavond open van 18:00 uur tot en met 20:00 uur. Kunt u niet door de weeks? Dan is de praktijk van september tot en met juni eveneens open op zaterdag van 08:30 uur tot en met 17:00 uur.

Goede bereikbaarheid tandartsenpraktijk Capelle aan den IJssel

De tandartsenpraktijk in Capelle aan den IJssel is gemakkelijk te bereiken. Wij zijn gevestigd op Hollandsch Diep 63p vlakbij metrostation De Terp. Denkt u dat onze tandartspraktijk voldoet aan uw wensen? Aarzel niet en maak snel uw eerste afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem contact op.

Maak een afspraak
Neem contact op

Algemene- en esthetische tandheelkunde

Wij hebben als doel uw mondgezondheid en uw aangezicht zo goed mogelijk te verzorgen.

Lees meer

Implantologie en Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in het behandelen van mondziekten en houdt zich bezig met kaak- en aangezichtschirurgie.

Lees meer

Mondhygiëne

De mondhygiëniste richt zich op mondverzorging en preventie.

Lees meer

Tandprothetiek

De tandprotheticus heeft als taak het aanmeten en maken van gebitsprothesen.

Lees meer