Spoed tandarts Capelle aan den IJssel2019-08-27T12:11:40+00:00

Spoed tandarts Capelle aan den IJssel

Een spoed tandarts in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan moet u zijn bij Capels Tandheelkundig Centrum. Onze tandartsen zorgen dat u zo snel mogelijk bij een van hen terecht kunt om uw klacht te verhelpen. U bent ook van welkom met uw spoedgeval als u niet staat ingeschreven bij Capels Tandheelkundig Centrum. Wilt u meer weten over de spoed tandarts in Capelle aan den IJssel van onze praktijk? Lees dan hieronder verder.

Snel geholpen bij spoed tandarts Capelle aan den IJssel

Wanneer u bij ons komt met uw spoedgeval, zullen wij inventariseren hoe snel we u kunnen laten helpen door onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel. U kunt met elke klacht of pijntje bij ons terecht. De spoed tandarts zal er snel voor zorgen dat u van de pijn of klacht af bent. Dankzij de ervaring die onze tandartsen hebben, weten zij precies hoe zij u het beste kunnen helpen. Het doel van Capels Tandheelkundig Centrum is dan ook om u zo spoedig mogelijk te helpen. Als u tevreden bent over onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel, is het ook mogelijk om u helemaal in te schrijven bij onze praktijk. Hierdoor krijgt u altijd de beste tandheelkundige zorg.

Bezoeken spoed tandarts Capelle aan den IJssel

Als u onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel wilt bezoeken, bent u van harte welkom. Om u zo goed en snel mogelijk te helpen, kunt u het beste van te voren bellen naar onze praktijk of online een afspraak te maken. Tijdens dit contactmoment is het mogelijk om aan te geven om wat voor spoedgeval het gaat. Dit zorgt ervoor dat onze tandarts zich op de juiste manier kan voorbereiden en weten wij hoeveel prioriteit uw behandeling moet hebben. Daarnaast zorgt van te voren bellen dat u niet onnodig hoeft te wachten op de spoed tandarts in Capelle aan den IJssel. 

Acute hulp spoed tandarts Capelle aan den IJssel

Voor u zijn waarschijnlijk alle spoedgevallen acuut. Om te zorgen dat iedereen op het juiste moment geholpen kan worden door onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel hebben wij geformuleerd welke spoedgevallen écht acuut zijn en eigenlijk niet meer kunnen wachten. Een overzicht van deze klachten vindt u hieronder. Heeft u last van een van deze klachten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Capels Tandheelkundig Centrum en kom langs bij onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel.

 • Bloedingen na het trekken van tanden of kiezen;
 • Afgebroken tanden of kiezen;
 • Uitgevallen tanden of kiezen;
 • Opgezwollen wangen door een ontsteking (abces);
 • Losse tanden of kiezen;
 • Onhoudbare kiespijn. 

Algemene spoedgevallen spoed tandarts Capelle aan den IJssel

Ondanks dat wij het algemene spoedgevallen voor onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel noemen, kan het voor u voelen als een acuut probleem. Dit is volkomen logisch! Maar in sommige gevallen kunnen andere personen toch voorrang krijgen. Dit zijn de personen die voor de eerder beschreven klachten bij onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel komen. Heeft u een van onderstaande klachten? Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen, maar moet u rekening houden dat andere patiënten voorrang krijgen.

 • Kaakgewricht pijn;
 • Kiespijn door gaatjes;
 • Pijn in zenuwen in en rondom uw gebit (Ook wel endodontische klachten genoemd);
 • Pijn na het trekken van tanden of kiezen, indien pijnstillers niet voldoende werken;
 • Ontstekingen van het tandvlees.

Overige spoedgevallen spoed tandarts Capelle aan den IJssel

Er zijn natuurlijk nog veel meer klachten waarmee u bij onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel terecht kunt. Ook deze gevallen zullen in uw ogen veel urgentie hebben, maar de kans is groot dat andere patiënten voorrang krijgen. Heeft u een van onderstaande klachten, dan kunt u natuurlijk bij onze tandarts terecht maar de bovenstaande klachten zullen wel voorrang op u hebben. 

 • Uitgevallen of loszittende kroon of vulling;
 • Loszittend implantaat;
 • Afgebroken randje van een voortand;
 • Scherpe randen aan een tand die tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben;
 • Losgesprongen ijzerdraadje van een beugel.

Wij snappen dat u met uw klacht zo snel mogelijk geholpen wil worden door onze spoed tandarts in Capelle aan den IJssel. Toch hopen wij dat u begrip kunt opbrengen dat er verschillende prioriteiten aan verschillende klachten worden gegeven. Iedereen binnen Capels Tandheelkundig Centrum doet zijn of haar best om u zo spoedig mogelijk te helpen. Heeft u een spoed tandarts in Capelle aan den IJssel nodig? Bel dan snel en kom erachter wanneer u bij ons terecht kunt.