Tandarts Capelle aan den IJssel Schollevaar2019-10-04T09:09:15+00:00

Tandarts in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Uw tandarts in Capelle aan den IJssel Schollevaar is Capels Tandheelkundig centrum. De ideale tandartspraktijk voor uitstekende mondzorg en mondhygiëne. De tandartsenpraktijk ligt op nog geen kilometer van Capelle aan den IJssel Schollevaar. U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartsen. De tandarts beschikt over hypermoderne technologie. Zo kunnen wij door middel van de smiledesign, met een speciale techniek van te voren zien hoe uw glimlach uit gaat zien na de behandeling. Onze ervaren tandartsen in Schollevaar geven de perfecte mondzorg voor uw gebit. U kunt hierbij denken aan algemene- en esthetische tandheelkunde, tandprothetiek, implantologie en mondhygiëne. 

Mondverzorging is en blijft erg belangrijk voor een perfecte glimlach en voor uw gezondheid. Bij onze tandartsenpraktijk is het vanzelfsprekend dat u kunt rekenen op ervaring en deskundigheid van een tandarts uit ons team. U kunt hieronder meer lezen over ons tandarts in de buurt van Capelle aan den IJssel Schollevaar of schrijf u direct in. 

Behandelingen tandarts Capelle aan den IJssel Schollevaar

Capels Tandheelkundig Centrum biedt hoogwaardige behandelingen door onze tandarts uit Capelle aan den IJssel Schollevaar. Door onze behandelingen blijft uw gebit stralend wit en ontzettend gezond. Een stralende glimlach met gezonde en mooie tanden is voor ons het belangrijkst. Tot slot zorgt ons team voor dat de behandelingen perfect worden uitgevoerd. 

Algemene- en esthetische tandheelkunde 

Tijdens deze behandeling, door onze tandarts in Schollevaar wordt de status van uw mondgezondheid onderzocht door één van onze ervaren tandartsen van de tandartsenpraktijk. In deze behandeling wordt er gecontroleerd op gaatjes, tandplak, tandsteen en andere factoren die uw mondgezondheid en tandvlees kunnen aantasten. De medewerker van onze praktijk zal altijd luisteren naar uw klachten en vervolgens nauwkeurig uitzoeken wat voor behandeling u nodig heeft bij de tandart uit Capelle aan den IJssel Schollevaar. 

Tandprothetiek

Als u voor tandprothetiek kiest, zal de tandprotheticus als eerste uw mond onderzoeken. Onze tandprotheticus heeft als functie het aanmeten, maken, passen en aanbrengen van een gebitsprothesen. Gebitsprothesen zijn onderdelen die uitneembaar zijn, zoals een plaatje, een implantaatprothese, een frame of een kunstgebit. Als u een prothese nodig heeft, is dat geen probleem. Onze tandarts uit Capelle aan den IJssel Schollevaar zal u in dat geval doorverwijzen naar een tandprotheticus binnen onze tandartsenpraktijk.

Mondhygiëne

De mondhygiëniste zal zich voornamelijk richten op de voorzorg van gaatjes in tanden, kiezen en het tegenhouden van tandvleesproblemen. Onze mondhygiëniste doet hiervoor onderzoek en maakt een stappenplan. Daarnaast maakt de mondhygiëniste de tanden schoon en geeft vervolgens een voorlichting over uw voeding of hoe u uw gebit zo schoon mogelijk kunt houden. Onze tandarts in Capelle aan den IJssel Schollevaar kan u doorverwijzen naar de mondhygiëniste binnen onze tandartspraktijk

Inschrijven bij Capels Tandheelkundig Centrum

Bij Capels Tandheelkundig Centrum hebben wij u als cliënt er graag bij. Het is mogelijk om u in te schrijven op onze website en te profiteren van onze ervaren tandarts in Capelle aan den IJssel Schollevaar. U kunt bij onze tandartsen terecht voor mondhygiëne, tandprothetiek, algemene- en esthetische tandheelkunde, implantologie en kaakchirurgie. Door middel van onze jarenlange ervaring en hypermoderne technologie kunnen wij u garanderen dat uw gebit optimaal en gezond blijft bij de tandarts in Capelle aan den IJssel Schollevaar van Capels Tandheelkundig Centrum. Overtuigd geraakt van Capels Tandheelkundig Centrum als uw tandarts in Capelle aan den IJssel Schollevaar? Schrijf u dan nu in of neem contact met ons op.