Tandarts Krimpen aan den IJssel2019-10-04T09:10:37+00:00

Tandartspraktijk in Krimpen aan den IJssel

Capels Tandheelkundig Centrum is uw tandarts in Krimpen aan den IJssel voor uitstekende mondzorg en mondhygiëne. Ons tandartspraktijk ligt op nog geen kilometer van Krimpen aan den IJssel. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. De tandarts in Krimpen  beschikt over hypermoderne technologie. Door middel van smiledesign kunnen wij met een speciale techniek u van te voren laten zien hoe uw glimlach er na de behandeling uit komt te zien. Daarnaast geven onze ervaren tandartsen de perfecte mondzorg voor uw gebit. Denk hierbij aan algemene- en esthetische tandheelkunde, tandprothetiek, implantologie en mondhygiëne door een specialist of tandarts in Krimpen aan den IJssel.  

Goede mondverzorging is ontzettend belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Bij onze tandartspraktijk kunt u rekenen op ervaring en deskundigheid van ons team. Lees hieronder meer over uw tandarts in de buurt van Krimpen aan den IJssel of schrijf u direct in. 

Behandelingen tandarts Krimpen aan den IJssel

Capels Tandheelkundig Centrum biedt hoogwaardige behandelingen door onze tandarts in Krimpen aan den IJssel, zodat uw gebit mooi en gezond blijft. Een stralende glimlach met gezonde tanden staan hoog in het vaandel bij onze tandartsen. Daarbij zorgt ons team dat de behandelingen optimaal worden uitgevoerd. 

Algemene- en esthetische tandheelkunde

In deze behandeling onderzoekt onze ervaren tandarts in Krimpen aan den IJssel wat de status is van uw mondgezondheid. Tijdens deze behandeling controleert de tandarts op gaatjes, tandsteen, tandplak en andere zaken die uw mondgezondheid en tandvlees kunnen aantasten. Ons team zal altijd luisteren naar uw klachten en vervolgens nauwkeurig uitzoeken wat voor behandeling u nodig heeft. 

Tandprothetiek

Tijdens uw afspraak zal de tandprotheticus als eerst uw mond onderzoeken. Onze tandprotheticus heeft als functie het aanmeten, maken, passen en aanbrengen van een gebitsprothesen. Een gebitsprothese zijn uitneembare onderdelen zoals een plaatje, een implantaatprothese, een frame of een kunstgebit. Heeft u een prothese nodig? Geen zorgen, onze tandarts zal u dan doorverwijzen naar de tandprotheticus binnen onze tandartspraktijk in Krimpen aan den IJssel. 

Mondhygiënist Krimpen aan den IJssel 

De mondhygiënist in Krimpen aan den IJssel richt zich op de voorzorg van gaatjes in tanden en kiezen en op het tegenhouden van tandvleesaandoeningen. Hiervoor doet onze mondhygiënist onderzoek, maakt een stappenplan, maakt de tanden schoon en geeft voorlichting over mondhygiëne. In een dergelijke voorlichting kan het zo zijn dat onze mondhygiënist advies geeft over uw voeding of hoe u uw gebit zo schoon mogelijk kunt houden. 

Inschrijven bij tandartspraktijk in Krimpen aan den IJssel

Bij tandartspraktijk Capels Tandheelkundig Centrum in de buurt van Krimpen aan den IJssel hebben wij als tandarts graag een cliënt er bij. U kunt zich inschrijven op onze website en profiteren van onze ervaren tandartsen. Schakel onze tandartsen in voor mondhygiëne, tandprothetiek, algemene- en esthetische tandheelkunde en Implantologie en Kaakchirurgie. Met dank aan onze hypermoderne technologie en jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat uw gebit optimaal blijft bij onze tandartspraktijk in de buurt van Krimpen aan den IJssel. Schrijf u snel in bij onze tandarts in Krimpen of neem contact op voor meer informatie.