Tandarts Lekkerkerk2019-10-04T09:11:44+00:00

Tandarts in Lekkerkerk

Woont u in Lekkerkerk en zoekt u een ervaren tandarts in de buurt van Lekkerkerk? Capels Tandheelkundig Centrum is een gespecialiseerde tandartspraktijk bij u in de buurt. Onze tandartsen staan klaar om uw gebit uitstekende witte tanden en gezondheid te geven. Bij onze tandarts in Lekkerkerk kan ons team u garanderen dat u een deskundige tandarts krijgt met jarenlange ervaring. Door middel van hypermoderne technologie kunnen wij gebruik maken van smiledesign. Dankzij smiledesign kunnen wij u laten zien hoe uw glimlach er uit komt te zien na een behandeling. Onze specialist of tandarts in Lekkerkerk geeft de perfecte mondverzorging. Denk hierbij aan:

  • Algemene- en esthetische tandheelkunde
  • Tandprothetiek
  • Implantologie
  • Mondhygiëne

Al sinds dat onze tandartsenpraktijk bestaat, is voor ons goede mondzorg altijd belangrijk geweest. Een goede verzorging aan uw gebit zorgt voor een mooie glimlach en daar wordt iedereen vrolijk van. Bij Capels Tandheelkundig Centrum vindt u een tandarts in Lekkerkerk en omgeving waar u altijd kunt rekenen op ervaring en deskundigheid van ons team. U kunt hieronder meer lezen over ons tandartspraktijk of schrijf u direct in. 

De behandelingen van de tandartsenpraktijk 

Ons tandartsenpraktijk in de buurt van Lekkerkerk biedt kwalitatieve behandelingen, zodat uw gebit fit en gezond blijft door een tandarts. Het is bij ons ten alle tijden belangrijk dat elke behandeling perfect wordt uitgevoerd. Een stralende glimlach is voor de tandartsenpraktijk altijd belangrijk geweest.

Algemene- en esthetische tandheelkunde

Het controleren op gaatjes, tandsteen, tandplak en andere zaken die voorkomen in een algemene- en esthetische tandheelkunde is een standaard taak van onze tandarts in Lekkerkerk. Het is de bedoeling dat één van onze tandartsen goed kijkt naar de status van uw gebit. Het kan zo zijn dat er zaken zijn die uw tandvlees of mondgezondheid kunnen aantasten. 

Tandprothetiek

De tandprotheticus zal eerst uw gebit onderzoeken en heeft als functie het aanmeten, maken, passen en aanbrengen van een gebitsprothesen. Nu vraagt u zich misschien af wat een gebitsprothese is. Een gebitsprothese zijn uitneembare onderdelen zoals een plaatje, een implantaatprothese, een frame of een kunstgebit. Heeft u gebitsprothese nodig in de buurt van Lekkerkerk? Dan kunt u terecht bij een tandarts van ons tandartsenpraktijk. De tandarts zal u vervolgens doorverwijzen naar een tandprotheticus binnen in Tandartsenpraktijk Capels Tandheelkundig Centrum

Mondhygiëne

Onze ervaren mondhygiëniste in Lekkerkerk gaat als eerst de voorzorg regelen van gaatjes in tanden en kiezen en op het tegenhouden van tandvlees beschadigingen. Hiervoor doet de mondhygiëniste eerst onderzoek en volgens maakt zij een schema. Daarna geeft de mondhygiëniste informatie over mondhygiëne. Deze informatie bestaat uit advies over uw voeding of hoe u uw gebit zo schoon mogelijk kunt houden.

Inschrijven bij tandarts Lekkerkerk

Het is mogelijk om via de website van Capels Tandheelkundig Centrum u in te schrijven voor een tandarts in Lekkerkerk of omgeving. Een tandarts houdt er van om hun nieuwe cliënten weg zien te gaan met een mooi en gezond gebit. U kunt onze tandartsenpraktijk ten alle tijden inschakelen voor mondhygiëne, tandprothetiek, algemene- en esthetische tandheelkunde, implantologie en kaakchirurgie. Wij geven u de garantie dat uw gebit sterk, gezond en mooi blijft dankzij onze tandarts in Lekkerkerk. Schrijf u snel in om hiervan te profiteren.