Tandarts Nieuwerkerk aan den IJssel2019-10-04T09:12:45+00:00

Tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel

Woont u in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel en bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel met verstand van alle zaken die betrekking heeft op uw gebit? Bij Capels Tandheelkundig Centrum staat een gespecialiseerd team van tandartsen klaar om uw gebit in een uitstekende status te brengen. Bij onze tandartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen wij u garanderen dat u een deskundige tandarts krijg met veel ervaring. Met dank aan smiledesign kunnen wij uw glimlach laten zien hoe deze er uit komt te zien na de behandelingen. Daarbij geeft onze tandartspraktijk de perfecte mondzorg voor uw gebit. U kunt hierbij denken aan:

  • Algemene- en esthetische tandheelkunde
  • Tandprothetiek
  • Implantologie
  • Mondhygiëne

Voor ons is een goede mondverzorging ten alle tijden belangrijk. Een goede mondverzorging zorgt voor een stralende lach en een goede mondgezondheid. Bij Capels Tandheelkundig Centrum, de tandartspraktijk in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u altijd rekenen op ervaring en deskundigheid van een tandarts of specialist. U kunt hieronder meer lezen over onze tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel of schrijf u direct online in. 

Behandelingen van tandartspraktijk Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is bij ons zeer van belang dat wij elke behandeling perfect uitvoeren voor de cliënt door een tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel of omgeving. Wij bieden hoogwaardige behandelingen, zodat uw gebit perfect en gezond blijft. Voor ons is een stralende glimlach ontzettend belangrijk en daarom zorgt ons team er voor dat de behandelingen perfect worden uitgevoerd. 

Algemene- en esthetische tandheelkunde

De bedoeling bij deze behandeling is dat onze ervaren tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel naar de status van uw mondgezondheid kijkt. Vervolgens controleert de tandarts op gaatjes, tandsteen, tandplak en andere zaken die uw mondgezondheid en tandvlees kunnen beschadigen. Onze tandartsenpraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel zal ten alle tijden goed naar uw klachten luisteren en vervolgens uitzoeken wat voor behandeling u nodig heeft. 

Tandprothetiek

De tandprotheticus van onze tandartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft als functie het aanmeten, maken, passen en aanbrengen van een gebitsprothesen en zal als eerst uw mond onderzoeken. Maar wat is een gebitsprothese? Gebitsprothesen zijn uitneembare onderdelen zoals een plaatje, een implantaatprothese, een frame of een kunstgebit. Heeft u in dit geval een gebitsprothese nodig? U kunt bij onze tandartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel altijd terecht voor een prothese. Bent u een cliënt van Capels Tandheelkundig Centrum? Dan kan uw tandarts u eenvoudig doorverwijzen naar een specialist binnen onze tandartsenpraktijk.

Mondhygiëne

De mondhygiëniste van onze tandartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft als doel om de voorzorg te regelen van gaatjes in tanden en kiezen en op het tegenhouden van tandvleesaandoeningen. Onze ervaren mondhygiëniste doet hiervoor eerst onderzoek, maakt vervolgens een stappenplan en geeft daarna voorlichting over mondhygiëne. Een advies over mondhygiëne houdt in dat de mondhygiëniste voorlichting geeft over mondhygiëne. U kunt hierbij denken aan advies over uw voeding of hoe u uw gebit zo schoon mogelijk kunt houden.

Inschrijven bij tandartsenpraktijk Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij Capels Tandheelkundig Centrum kunt u zich inschrijven voor onze tandartspraktijk in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel via de website. Wij hebben u graag als cliënt erbij om u altijd met een stralende glimlach onze praktijk te laten verlaten. U kunt onze ervaren specialist of tandarts inschakelen voor mondhygiëne, tandprothetiek, algemene- en esthetische tandheelkunde, implantologie of kaakchirurgie. Door middel van onze hypermoderne technologie en jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat uw gebit optimaal blijft bij Capels Tandheelkundig Centrum, uw tandartspraktijk in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel! Schrijf u snel in om te profiteren van de voordelen.