Tandarts Ouderkerk aan den IJssel2019-10-04T09:13:58+00:00

Tandarts in Ouderkerk aan den IJssel

Tandartsenpraktijk Capels Tandheelkundig Centrum is uw ideale tandarts in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel. Het is een zeer ervaren tandartspraktijk voor uitstekende mondzorg en mondhygiëne. Bij Capels Tandheelkundig Centrum beschikken wij over hypermoderne technologie. Hierdoor kunnen wij door gebruik te maken van een smiledesign kijken hoe uw gebit er uit komt te zien na de behandeling. De tandarts uit Ouderkerk aan den IJssel geeft de perfecte mondzorg voor uw gebit. Denk hierbij aan algemene- en esthetische tandheelkunde, tandprothetiek, implantologie en mondhygiëne.

Mondzorg blijft altijd belangrijk voor een ideale glimlach en voor uw mondgezondheid. Het is vanzelfsprekend dat u bij ons kunt rekenen op ervaring en deskundigheid van een tandarts of specialist uit ons team. Lees hieronder meer over Capels Tandheelkundig Centrum voor uw tandarts in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel of schrijf u direct in. 

Behandelingen tandarts Ouderkerk aan den IJssel

De tandarts uit Ouderkerk aan den IJssel biedt hoogwaardige behandelingen bij Capels Tandheelkundig Centrum. De behandelingen geven uw gebit een stralende glimlach en nog belangrijker: een gezond gebit. Een stralende glimlach geven aan onze cliënten is voor ons tandartspraktijk het belangrijkst. De specialisten zorgen er voor dat de behandelingen perfect worden uitgevoerd. 

Algemene- en esthetische tandheelkunde

Om uw status van uw gebit te checken, wordt eerst naar uw mondgezondheid onderzocht door een specialist uit ons team. Tijdens deze behandeling wordt er gecontroleerd op gaatjes, tandplak, tandsteen en andere factoren die uw mondgezondheid en tandvlees kunnen beschadigen. De tandartsenpraktijk nemen uw klachten ten alle tijden serieus en deze worden nauwkeurig onderzocht wat voor behandeling deze klachten nodig hebben. 

Tandprothetiek

Kiest u voor tandprothetiek door onze specialist of tandarts in Ouderkerk aan den IJssel? Dan zal de tandprotheticus als eerst uw mond onderzoeken. Onze ervaren tandprotheticus heeft als functie het aanmeten, maken, passen en aanbrengen van een gebitsprothesen. Als u een prothese nodig heeft, is dat geen probleem. Onze tandarts in Ouderkerk aan den IJssel zal u in dat geval doorverwijzen naar een de tandprotheticus binnen onze tandartsenpraktijk. Een gebitsprothese zijn onderdelen die uitneembaar zijn, zoals een plaatje, een implantaatprothese, een frame of een kunstgebit.

Mondhygiënist

Onze tandarts uit Ouderkerk aan den IJssel verwijst u door naar onze mondhygiënist als dit echt nodig is. De Mondhygiënist focust zich voornamelijk op de voorzorg van gaatjes in tanden, kiezen en op het tegenhouden van tandvleesproblemen. Voor het richten van de voorzorg, doet onze mondhygiënist eerst onderzoek en maakt hiervoor een stappenplan. Tot slot maakt de mondhygiëniste de tanden schoon en geeft vervolgens advies over hoe uw gebit zo schoon mogelijk kunt houden of uw voeding.

Inschrijven bij tandarts Ouderkerk aan den IJssel

Onze tandarts in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving heeft ruimte voor nieuwe cliënten. U kunt zich inschrijven op onze website en daarbij profiteren van onze ervaren tandartsen. De tandarts van Capels Tandheelkundig Centrum kunt u voor elk doeleinde rondom mondzorg inschakelen. Met dank aan onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren dat uw gebit mooi en gezond blijft. Schrijf u nu in bij onze tandarts in Ouderkerk aan den IJssel of neem contact op voor meer informatie.